Διαχρονικές Ριγέ Κάλτσες - Από την Αγγλία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Χαρακτηριστικές Ριγέ Κάλτσες

Γνωρίστε το Λαρς, ο άνθρωπος κάλτσα και να μάθουν πώς η Λωρίδα Υπογραφών κάλτσα έρχεται στη ζωή σε ένα μικρό εργοστάσιο στην αγροτική Sussex.

Ο λαρς Francus έχει συνεργαστεί με τον Paul Smith για περισσότερο από μια δεκαετία. "Ξεκίνησα την παροχή λαιμοδέτης και μαγιό", λέει ο Lars, "τότε εγώ δούλεψα κατά κάποιο τρόπο για να κάνει κάλτσες."

Για τον Λαρς και η ομάδα KV Παραγωγής, το πρώτο στάδιο στην κάλτσα διαδικασία λήψης αποφάσεων, είναι να μεταφράσει κάλτσα σχέδια σε τεχνικά πλέκοντας ότι η κατάσταση της τέχνης του πλεξίματος μηχανές μπορούν να καταλάβουν. Ωστόσο, με τα γραφικά, τα χρώματα και ρίγες αφθονία, Paul Smith κάλτσες τον παρουσιάσει με μια πολύ συγκεκριμένη πρόκληση.

"Αυτό που μου αρέσει σχετικά με την "Σιδηρουργείο" είναι ότι κάθε κάλτσα έχει Παύλου μοναδικό στυλ με μια σειρά από χρώματα, νήματα και μοτίβα, που κάνει τη δουλειά μου πιο ενδιαφέρουσα", λέει. Για παράδειγμα, η Υπογραφή Λωρίδα κάλτσα έχει 13 επιμέρους χρώματα που πρέπει να είναι υφασμένα από κοινού.

Μετά η μηχανή έχει πλεκτή κάλτσα και το κλειστό toe, κάλτσες πλένονται και υποχώρησε για να μαλακώσει το υλικό. Την επόμενη, είναι στον ατμό και πιέζεται πίσω στη μορφή, η οποία περιλαμβάνει τους διάθεση από ανοξείδωτο χάλυβα πόδια. Τέλος, το άτομο κάλτσες χέρι ταίριαξε σε ζευγάρια και συσκευάζεται για πώληση.

Μετά από κάθε ένα από αυτά τα στάδια οι κάλτσες είναι διπλοτσεκάρουμε από το εργοστάσιο τεχνικοί και οι φορείς εκμετάλλευσης να βεβαιωθείτε ότι είναι από τα υψηλότερα πρότυπα.

Ενώ αυτά Υπογραφή Λωρίδων κάλτσες πλεκτό και τελείωσε με ένα εργοστάσιο στην καταπράσινη ύπαιθρο του Sussex, κάλτσα είναι μια διεθνής διαδικασία. Βέλγος υπήκοος τον εαυτό του, ο Λαρς συνεργάζεται με προμηθευτές και εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και βρήκε ένα δεύτερο σπίτι στο ηνωμένο βασίλειο. Μιλάει στοργικά από το αγγλικό "εκκεντρικότητα" και "εκκεντρικότητα" του Βρετανικού στυλ.

Όπως μια κάλτσα άνθρωπος, ο Λαρς παραδέχεται ότι είναι συναρπαστικό να έχετε ένα σχέδιο συνεργάτη που σας κρατάει σε εγρήγορση. "Κάθε ημέρα που εργάζεται με Paul Smith είναι διαφορετική", λέει, "αλλά κάθε μέρα είναι συναρπαστική".


Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε σημειώστε , τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.